Alle lezingen en workshops worden gegeven door Nicky Gootjes, tenzij anders vermeld. De ruime ervaring van Nicky staat borg voor een interessante en praktijkgerichte lezing / workshop. Het onderwerp van een lezing wordt altijd toegelicht met foto’s, filmpjes en vele praktijkvoorbeelden. De locatie is het Gedragscentrum Samenspel, tenzij anders vermeld.

Bij workshops is de groepsgrootte meestal maximaal 8 honden. Het accent ligt altijd op een plezierig samenspel tussen mens en hond. Daarom zijn slipkettingen niet toegestaan. Voor honden die uitvallen naar soortgenoten zijn de workshops niet geschikt. Ze zullen er geen plezier aan beleven. Ook voor honden die steeds blaffen is een workshop geen ontspannende bezigheid.

Aanmelden kan via de telefoon of door een email te sturen, waarin u uw naam en adres vermeldt, naam, ras en leeftijd van de hond en voor welke workshop u zich opgeeft. U ontvangt een bevestigingsemail.

Grote ontsnapping uit
Jurassic Park

Een speurneusspel voor mens & hond. De mens moet verschillende soorten puzzeltjes oplossen om de locatie te vinden waar de hond moet gaan zoeken om alle dinosaurussen te vinden. Lukt het jullie om ze alle 20 te vinden?
Dit spel is geschikt voor de hond die weet wat zoeken is, bijvoorbeeld omdat hij zijn bal weet te vinden of een voertje. Het is niet geschikt voor honden die voorwerpen oppakken en niet loslaten cq. erop gaan kauwen en/of inslikken.
Om de 20 minuten start een combinatie. Je kunt je ook met meerdere combinaties opgeven. Reken erop dat je ongeveer 2 a 2,5 uur bezig bent.

Datum: voorjaar 2024
Locatie: Apeldoorn
Kosten: € 40,- per hond
Meer informatie / opgeven: info@gedragscentrum-samenspel.nl / 06-53893933

Workshop / lezing op maat

Heeft u een onderwerp waarover u meer wilt weten?
 Wilt u een workshop voor uw hondenschool of voor een groep vrienden? Nicky stelt in overleg met u het programma op. Bel gerust om te informeren naar de mogelijkheden en de prijzen.

Uiteraard is het ook mogelijk dat Nicky naar uw eigen locatie komt.
Het tarief voor een workshop van een hele dag op eigen locatie in Nederland is € 500,- incl. BTW, excl. reiskosten.
Het tarief voor een lezing van een dagdeel bedraagt € 275,- incl. BTW, excl. reiskosten.